Loading...

Overig

Onze overige dienstverlening

Overig

DTP

Wij vertalen graag uw drukwerk. Helaas kan het invoegen van een andere taal uw zorgvuldig opgemaakte bestand goed door de war gooien. Om dit te ondervangen bieden wij een drukproefcontrole aan.
We controleren of alle tekst op de juiste plek staat en hoe deze waar nodig ingekort of afgebroken kan worden. Ook kunnen we met behulp van onze partners de volledige opmaak van uw drukwerk verzorgen.

Apostilles en legalisaties

Voor sommige instanties is het aanleveren van een beëdigde vertaling niet voldoende. Om officiële goedkeuring te krijgen is validatie van een hoger orgaan vereist. In zulke gevallen is voor de landen aangesloten bij het apostilleverdrag een apostille op een beëdigde vertaling van een Nederlandse rechtbank afdoende. Meer informatie en de aangesloten landen vindt u hier.

Is een land niet aangesloten bij het apostilleverdrag, dan is een legalisatiestempel van de rechtbank niet voldoende en dient er ook nog een stempel te worden gehaald bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassade of consulaat van het land in kwestie. Het legaliseren van documenten door een ambassade of consulaat kan soms wel meer dan een week duren. Wij adviseren u hier rekening mee te houden.

Zowel het halen van een apostille als het laten legaliseren van documenten verzorgen we graag voor u. De kosten voor het legaliseren door ambassade of consulaat kunnen (sterk) verschillen en kunnen hierdoor niet op voorhand worden doorgegeven. We gaan dit speciaal voor u na en verwerken dit in onze offerte.

Een greep uit onze werkzaamheden

 Legalisatie bij ambassade
 Afgeven beëdigde vertalingen op locatie
 Vertalen op locatie (bijvoorbeeld voor vertrouwelijke documenten)
 Aanpassen lay-out vertaalde documenten al dan niet op basis van aangeleverde sjablonen

 

Nieuws

Projectmanager met redactie- en vertaalervaring
 Wij zoeken een nieuwe projectmanager die het leuk vindt om in een klein team te werken, zelfstandig kan ...
Lees meer
Einde stage
Afscheid Aan het eind van een stage komt ook het moment om weer afscheid te nemen. Deze keer nemen we af...
Lees meer
Vraag hier uw offerte aan