Loading...

Nieuwe collega

Nieuwe collega bij vertaalbureau Mettaal

Nieuwe collega

Sinds eind maart hebben we een nieuwe collega: onze stagiaire Roza. Ze verwisselde het zuidelijke Maastricht voor het stadse Rotterdam om drie maanden stage te komen lopen bij Mettaal. Inmiddels is ze alweer op de helft van haar stage en draait ze mee in onze dagelijkse werkzaamheden.

“Na de gezamenlijke dagstart en het eerste kopje thee, begin ik met mijn werkzaamheden. Dit kunnen projectmanagementtaken zijn, maar ook vertalen en reviseren. Waar ik op mijn opleiding al kennismaakte met het vertalen en reviseren van teksten, was het beroep van projectmanager volledig nieuw voor me. De eerste weken stonden dan ook vooral in het teken van het onder de knie krijgen van het werkproces van Mettaal.

Inmiddels werk ik steeds beter met bijvoorbeeld het vertaalprogramma Trados Studio en ben ik een stuk zekerder over mijn eigen vertalingen.”

De komende weken blijft Roza meedraaien in onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij ze steeds zelfstandiger kan werken. Vanaf de zomer zullen we het weer zonder haar moeten doen, wat ook kantoorhond Jack erg jammer zal vinden.

Nieuws

Nieuwe collega
Sinds eind maart hebben we een nieuwe collega: onze stagiaire Roza. Ze verwisselde het zuidelijke Maastri...
Lees meer
Projectmanager met redactie- en vertaalervaring
 Wij zoeken een nieuwe projectmanager die het leuk vindt om in een klein team te werken, zelfstandig kan ...
Lees meer
Vacature projectmanager vertaalbureau
Mettaal is op zoek naar een projectmanager met redactie- en vertaalervaring. Interesse? Bekijk hier de vo...
Lees meer
Vraag hier uw offerte aan