Loading...

Levering

(Aan)levering en doorlooptijden

Levering

Wij maken graag duidelijke afspraken met onze klanten. Als u specifieke verzoeken heeft, doen wij ons uiterste best om hieraan tegemoet te komen. Mocht er onverhoopt binnen het proces iets misgaan, dan nemen we contact met u op om samen op zoek te gaan naar een gepaste oplossing. Zo houden we de lijntjes kort, wat leidt tot een bevredigend eindresultaat.

Bestandsformaten

Wij leveren uw vertaling, tenzij anders aangegeven, per mail in het bestandsformaat waarin de tekst is aangeleverd. Alleen wanneer een bestand is aangeleverd als pdf leveren we de tekst veelal op in Word, tenzij een ander bestandsformaat logischer is.
Wij kunnen prima overweg met de meest voorkomende Office-bestandsindelingen: Word, Excel en PowerPoint. Ook met bestanden in Visio, Acces, InCopy, InDesign of html kunnen we uit de voeten. Soms zijn extra handelingen nodig om de tekst bewerkbaar te maken voor onze software. We maken deze bestanden graag voor u in orde. 

Levertijd

Voor een standaardlevering voor vertalen hanteren we een minimumlevertijd van drie werkdagen bij 1.000 woorden. Voor elke 1.000 woorden meer hebben we één extra werkdag nodig. Vanaf 5.000 woorden hebben we één extra werkdag per 2.000 woorden nodig.

Deze tijd is nodig om de opdracht in te plannen, de juiste vertaler en revisor te selecteren en vrij te maken, de bestanden voor te bereiden, eventueel referentiemateriaal te verwerken en na afloop van het vertaalproces zelf het bestand weer gereed te maken voor levering en de levering zelf.

Spoedopdracht

Indien u een vertaling sneller nodig heeft dan onze standaardlevertijd vernemen we dit graag, zodat we hier specifieke afspraken over kunnen maken.

Het kan dan nodig zijn dat we een vertaalteam bestaande uit verschillende vertalers en revisors inzetten, langer doorwerken of andere werkzaamheden opzijschuiven. Dit kan resulteren in een spoedtoeslag. De hoogte daarvan varieert en is afhankelijk van de gewenste inzet van de Mettalers. De deadline zelf wordt altijd in overleg met u bepaald en afgestemd.

Nieuws

Projectmanager met redactie- en vertaalervaring
 Wij zoeken een nieuwe projectmanager die het leuk vindt om in een klein team te werken, zelfstandig kan ...
Lees meer
Einde stage
Afscheid Aan het eind van een stage komt ook het moment om weer afscheid te nemen. Deze keer nemen we af...
Lees meer
Vraag hier uw offerte aan