Loading...

Stage bij vertaalbureau Mettaal

Stagelopen bij Mettaal, vertaalbureau in Rotterdam

Stage bij vertaalbureau Mettaal

Stage bij Mettaal

Als je een keer bij ons langskomt, kan het zomaar dat je een stagiair(e) tegen het lijf loopt. Vertaalbureau Mettaal heeft namelijk regelmatig stagiaires van verschillende opleidingen. We zijn er trots op dat we de volgende generatie taaltalenten, projectpuzzelaars en communicatiekoningen op mogen leiden.

Bij Mettaal ben je een onderdeel van het team en draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je werk wordt natuurlijk wel altijd door een ervaren collega gecontroleerd. Je krijgt dan feedback op je werk, zodat je ook echt wat kunt leren en ontdekken wat bij jou past!

Doen we het enkel voor de stagiaires? Nee, natuurlijk niet. Ook voor ons is zo’n periode leerzaam. We staan weer stil bij onze werkwijze en processen en passen die aan wanneer blijkt dat dit nuttig of nodig is. Jouw feedback kan ons dus ook helpen.

Mettaal bestaat niet voor niets al meer dan 20 jaar. Zonder alert te zijn en open te staan voor veranderingen was dit niet gelukt. Onze ervaring is dat een frisse blik voor nieuwe inzichten kan zorgen en bijdraagt aan het optimaliseren van onze werkwijze en processen. Kortom, we staan open voor nieuwe inzichten, je ideeën en suggesties en helpen je graag op weg.

Ben jij op zoek naar een stageplek waarin je ruimte krijgt om je talenten te ontdekken in de omgeving van Rotterdam? Stuur een e-mail met een korte motivatie naar info@mettaal.nl en misschien ben jij wel onze volgende stagiair(e)!

Hieronder lees je enkele ervaringen van mensen die recent bij ons stage hebben gelopen. Wil je jouw ervaring hieraan toevoegen? Meld je bij bovenstaand emailadres!

 

Stagiaire 2022-2023:

Tijdens mijn stage bij Mettaal leer ik elke dag wel iets. Door mee te helpen met de dagelijkse werkzaamheden ontdek je wat er echt allemaal bij het vertalen komt kijken, een geweldige praktijkervaring!

 

Nieuws

Nieuwe stagiaire
Mariska loopt tot aan de zomer drie dagen per week stage voor de hbo-opleiding Vertaler Engels. Zij volgt...
Lees meer
Projectmanager met redactie- en vertaalervaring
 Wij zoeken een nieuwe projectmanager die het leuk vindt om in een klein team te werken, zelfstandig kan ...
Lees meer
Vacature projectmanager vertaalbureau
Mettaal is op zoek naar een projectmanager met redactie- en vertaalervaring. Interesse? Bekijk hier de vo...
Lees meer
Vraag hier uw offerte aan