Loading...

Stage bij vertaalbureau Mettaal

Stagelopen bij Mettaal, vertaalbureau in Rotterdam

Stage bij vertaalbureau Mettaal

Stage bij Mettaal

Als je een keer bij ons langskomt, kan het zomaar dat je een stagiair(e) tegen het lijf loopt. Vertaalbureau Mettaal heeft namelijk regelmatig stagiaires van verschillende opleidingen. We zijn er trots op dat we de volgende generatie taaltalenten, projectpuzzelaars en communicatiekanjers op mogen leiden.

Bij Mettaal ben je een onderdeel van het team en draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je werk wordt natuurlijk wel altijd door een ervaren collega gecontroleerd. Je krijgt dan feedback op je werk, zodat je ook echt wat kunt leren en ontdekken wat bij jou past!

Doen we het enkel voor de stagiaires? Nee, natuurlijk niet. Ook voor ons is zo’n periode leerzaam. We staan weer stil bij onze werkwijze en processen en passen die aan wanneer blijkt dat dit nuttig of nodig is. Jouw feedback kan ons dus ook helpen.

Mettaal bestaat niet voor niets al meer dan 20 jaar. Zonder alert te zijn en open te staan voor veranderingen was dit niet gelukt. Onze ervaring is dat een frisse blik voor nieuwe inzichten kan zorgen en bijdraagt aan het optimaliseren van onze werkwijze en processen. Kortom, we staan open voor nieuwe inzichten, je ideeën en suggesties en helpen je graag op weg.

Ben jij op zoek naar een stageplek waarin je ruimte krijgt om je talenten te ontdekken in de omgeving van Rotterdam? Stuur een e-mail met een korte motivatie naar info@mettaal.nl en misschien ben jij wel onze volgende stagiair(e)!

Hieronder lees je enkele ervaringen van mensen die recent bij ons stage hebben gelopen. Wil je jouw ervaring hieraan toevoegen? Meld je bij bovenstaand emailadres!

 

Stagiaire 2022-2023:

Tijdens mijn stage bij Mettaal leer ik elke dag wel iets. Door mee te helpen met de dagelijkse werkzaamheden ontdek je wat er echt allemaal bij het vertalen komt kijken, een geweldige praktijkervaring!

Stagiair 2023:

Ik heb een mooie tijd bij Mettaal achter de rug. [...] Het is als een lab, waar je jezelf test en tegelijkertijd meer informatie te weten komt over de variabelen om je heen.

Stagiaire 2023-2024: 

Mettaal is echt een plek waar je ontzettend veel talen en situaties tegenkomt, en ik heb er erg veel geleerd. Heel erg bedankt voor al jullie hulp en ondersteuning!

Nieuws

Projectmanager met redactie- en vertaalervaring
 Wij zoeken een nieuwe projectmanager die het leuk vindt om in een klein team te werken, zelfstandig kan ...
Lees meer
Einde stage
Afscheid Aan het eind van een stage komt ook het moment om weer afscheid te nemen. Deze keer nemen we af...
Lees meer
Vraag hier uw offerte aan