Loading...

Team


Team

Ons team, met mensen uit verschillende disciplines en achtergronden, staat voor u klaar. Of u nu een offerte wilt ontvangen, een speciaal verzoek heeft of gewoon nieuwsgierig bent, wij helpen u graag.

 

Iris Tiessens
Eigenaar

Iris is directeur-eigenaar van Mettaal. In 2001 begon ze haar bedrijf, omdat zij gemerkt had dat er gebrek was aan eersteklas taaldiensten voor de zakelijke markt. Twee jaar later nam zij Heesen Translation Services International uit Amstelveen over en versterkte daarmee haar positie in de vertaalwereld.
Voordat zij actief werd in de vertaalbranche werkte zij bij verschillende andere (internationale) bedrijven. Naast ondernemer is Iris ook actief in de politiek en het verenigingsleven.
Wilbert Visser
Projectmanager & revisor/vertaler

Als schipperskind is Wilbert opgegroeid in een internationale omgeving. Hier is zijn passie voor taal ontstaan. Nadat hij in 2013 zijn master Vertalen Duits op de Universiteit Utrecht afrondde, ging hij dan ook aan de slag als vertaler. Hij verhuisde daarvoor ook naar Duitsland. Na vier jaar daar te hebben gewoond en gewerkt, was het tijd voor een nieuw avontuur: projectmanager & revisor/vertaler bij Mettaal. Wilbert is beëdigd voor de taalrichtingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands.
Moos van Dijke
Stagiaire

Moos komt de komende tijd vier dagen in de week stage bij ons lopen voor haar masteropleiding Vertalen in Leiden. Als kind ontwikkelde ze een grote liefde voor boeken, waardoor na verloop van tijd een interesse voor taal ontstond. Vooral Engelse boeken en poëzie spraken haar erg aan. Ze leerde de Engelse taal zo snel. Door een internationale Bachelor te volgen werd Engels nog meer deel van haar leven en besloot ze vertalen te gaan studeren als masteropleiding. Ze hoopt in 2024 af te studeren en daarna werkt te vinden in de vertaalwereld. Deze stage is daarom een waardevolle kans om ervaring op te doen.


Solliciteren?