Loading...

Team


Team

Ons team, met mensen uit verschillende disciplines en achtergronden, staat voor u klaar. Of u nu een offerte wilt ontvangen, een speciaal verzoek heeft of gewoon nieuwsgierig bent, wij helpen u graag.

 

Iris Tiessens
Eigenaar

Iris is directeur-eigenaar van Mettaal. In 2001 begon ze haar bedrijf, omdat zij gemerkt had dat er gebrek was aan eersteklas taaldiensten voor de zakelijke markt. Twee jaar later nam zij Heesen Translation Services International uit Amstelveen over en versterkte daarmee haar positie in de vertaalwereld.
Voordat zij actief werd in de vertaalbranche werkte zij bij verschillende andere (internationale) bedrijven. Naast ondernemer is Iris ook actief in de politiek en het verenigingsleven.
Wilbert Visser
Projectmanager & revisor/vertaler

Als schipperskind is Wilbert opgegroeid in een internationale omgeving. Hier is zijn passie voor taal ontstaan. Nadat hij in 2013 zijn master Vertalen Duits op de Universiteit Utrecht afrondde, ging hij dan ook aan de slag als vertaler. Hij verhuisde daarvoor ook naar Duitsland. Na vier jaar daar te hebben gewoond en gewerkt, was het tijd voor een nieuw avontuur: projectmanager & revisor/vertaler bij Mettaal. Wilbert is beëdigd voor de taalrichtingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands.
Judith Buschman
Projectmanager & revisor/vertaler

Judith is na het behalen van haar Bachelor Engels en haar Master Vertalen direct begonnen als projectmanager en vertaler bij Mettaal. Ze neemt veel ervaring met klantcontact mee uit haar vorige baan als teamleider klantenservice. Ze is gespecialiseerd in juridische teksten en is beëdigd voor de taalrichtingen Nederlands-Engels en Engels-Nederlands.
Roza van Koolwijk
Stagiaire

Roza is bezig met haar laatste jaar aan de Vertaalacademie bij Hogeschool Zuyd, waar ze wordt opgeleid tot vertaler met Spaans als hoofdtaal. Momenteel loopt ze drie maanden stage bij ons. Naast haar taalvaardigheden leert ze ook wat een projectmanager doet.
In haar vrije tijd helpt Roza nieuwkomers in Nederland bij het leren van Nederlands.

Solliciteren?