Loading...

Team


Team

Ons team, met mensen uit verschillende disciplines en achtergronden, staat voor u klaar. Of u nu een offerte wilt ontvangen, een speciaal verzoek heeft of gewoon nieuwsgierig bent, wij helpen u graag.

 

Iris Tiessens
Eigenaar

Iris is directeur-eigenaar van Mettaal. In 2001 begon ze haar bedrijf, omdat zij gemerkt had dat er gebrek was aan eersteklas taaldiensten voor de zakelijke markt. Twee jaar later nam zij Heesen Translation Services International uit Amstelveen over en versterkte daarmee haar positie in de vertaalwereld.
Voordat zij actief werd in de vertaalbranche werkte zij bij verschillende andere (internationale) bedrijven. Naast ondernemer is Iris ook actief in de politiek en het verenigingsleven.
Wilbert Visser
Projectmanager & revisor/vertaler

Als schipperskind is Wilbert opgegroeid in een internationale omgeving. Hier is zijn passie voor taal ontstaan. Nadat hij in 2013 zijn master Vertalen Duits op de Universiteit Utrecht afrondde, ging hij dan ook aan de slag als vertaler. Hij verhuisde daarvoor ook naar Duitsland. Na vier jaar daar te hebben gewoond en gewerkt, was het tijd voor een nieuw avontuur: projectmanager & revisor/vertaler bij Mettaal. Wilbert is beëdigd voor de taalrichtingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands.
Mariska Schinkelshoek
Stagiaire

Mariska loopt de komende tijd drie dagen per week stage voor de hbo-opleiding Vertaler Engels. Zij volgt deze studie naast haar baan in de beveiliging en hoopt in 2023 af te studeren. Na het afronden van haar opleiding wil ze het beveiligingswerk gaan afbouwen om als vertaler aan de slag te gaan.


Solliciteren?