Loading...

Team


Team

Ons team, met mensen uit verschillende disciplines en achtergronden, staat voor u klaar. Of u nu een offerte wilt ontvangen, een speciaal verzoek heeft of gewoon nieuwsgierig bent, wij helpen u graag.

 

Iris Tiessens
Eigenaar

Iris is directeur-eigenaar van Mettaal. In 2001 begon ze haar bedrijf, omdat zij gemerkt had dat er gebrek was aan eersteklas taaldiensten voor de zakelijke markt. Twee jaar later nam zij Heesen Translation Services International uit Amstelveen over en versterkte daarmee haar positie in de vertaalwereld.
Voordat zij actief werd in de vertaalbranche werkte zij bij verschillende andere (internationale) bedrijven. Naast ondernemer is Iris ook actief in de politiek en het verenigingsleven.
Wilbert Visser
Projectmanager & revisor/vertaler

Als schipperskind is Wilbert opgegroeid in een internationale omgeving. Hier is zijn passie voor taal ontstaan. Nadat hij in 2013 zijn master Vertalen Duits op de Universiteit Utrecht afrondde, ging hij dan ook aan de slag als vertaler. Hij verhuisde daarvoor ook naar Duitsland. Na vier jaar daar te hebben gewoond en gewerkt, was het tijd voor een nieuw avontuur: projectmanager & revisor/vertaler bij Mettaal. Wilbert is beëdigd voor de taalrichtingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands.
Jacobien Taheij
Stagiaire

Jacobien volgt de masteropleiding Vertalen in Utrecht en loopt daarvoor vier dagen in de week stage bij Mettaal. Haar passie voor taal werd gevormd door haar plezier in lezen, waardoor ze een interesse voor literatuur in verschillende talen ontwikkelde. De vakken Latijn en Grieks op de middelbare school zorgde voor een eerste kennismaking met het vertalen van teksten. Dit beviel zo goed dat na haar bachelor Duits de keuze voor de master Vertalen snel was gemaakt. Na haar studie wil Jacobien aan de slag als zelfstandig vertaler Duits en Engels.
Cynthia
Stagiaire

Cynthia loopt drie dagen in de week stage bij Mettaal voor haar Bacheloropleiding tot vertaler Engels aan de ITV Hogeschool in Utrecht. “Talen leren en vertalen zijn twee grote passies van mij die al vroeg zijn begonnen. Tot in de kleinste details vertaalkeuzes overwegen en analyseren vind ik een van de leukste dingen om te doen. Ik hoop bij Mettaal veel te leren over de meer technische en klantgerichte aspecten die bij het vertalen komen kijken.”

Solliciteren?